Tietosuojalauseke

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, miten henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan vieraillessasi tai ostaessasi Joopzy (sivu").

HENKILÖTIEDOT JOITA KERÄÄMME

Kun vierailet Sivustoa, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mistä sivustot tai hakutermit viittaavat sivustoosi, sekä tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Viitataan automaattisesti kerättyihin tietoihin "Laitetiedot".

Keräämme laitteen tiedot seuraaviin tekniikoihin:

- ”Evästeet” ovat datatiedostoja, jotka on sijoitettu laitteellesi tai tietokoneellesi ja joissa on usein nimetön yksilöivä tunniste. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden käytöstä poistamisesta on osoitteessa  Kaikki evästeistä. 

- "Lokitiedostot" kerää tietoja, mukaan lukien IP-osoite, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoajan, viite- / poistumissivut ja päivämäärä- / aikaleimat.

- "Web-majakat", "tagit" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.

- "Facebook-pikselit" ja "Google Adwords Pixel" ovat Facebookin ja Googlen omistamia sähköisiä tiedostoja, joita me käytämme tarjoamaan sinulle paremmin yksilöllistä palvelua, jotta voimme jatkuvasti parantaa tuotteitamme.

Lisäksi kun ostat tai yrität tehdä ostoksia Sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokortin numerot, PayPal), sähköpostiosoitteen ja puhelimen määrä. Kutsumme näitä tietoja "tilaustiedoiksi".

Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön "Henkilökohtaisista tiedoista", puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.

GOOGLE

Käytämme erilaisia ​​tuotteita ja ominaisuuksia, jotka tarjoaa Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").

Google Tag Manager

Läpinäkyvyyden vuoksi huomaa, että käytämme Google Tag Manager -sovellusta. Google Tag Manager ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja. Se helpottaa tunnisteidemme integrointia ja hallintaa. Tunnisteet ovat pieniä koodielementtejä, joiden avulla voidaan mitata liikennettä ja kävijöiden käyttäytymistä, havaita verkkomainonnan vaikutuksia tai testata ja optimoida verkkosivustomme.

Lisätietoja Google Tag Manager -vierailusta: Käytä käytäntöä

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin analyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja, auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivustosi käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa.

Kiinnitämme huomiota siihen, että Google Analyticsia täydennetään koodilla "gat._anonymizeIp ();" tällä verkkosivustolla anonyymin IP-osoitteiden keräämisen takaamiseksi (ns. IP-peite).

Jos IP-nimettömyys aktivoituu, Google katkaisee / nimeämättä viimeisen IP-osoitteen oktettin Euroopan unionin jäsenvaltioille ja muille Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolille. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään ja lyhennetään Google-palvelimille Yhdysvalloissa. Google käyttää verkkosivustojen tarjoajan puolesta näitä tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kerätäksesi raportteja verkkosivuston toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita verkkosivuston tarjoajalle. Google ei liitä IP-osoitteesi mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

Lisäksi voit estää Googlen keräämän ja käyttämästä tietoja (evästeet ja IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavana lisätietoja.

Voit kieltää Google Analyticsin käytön napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tietokoneelle asetetaan opt-out-eväste, joka estää tietosi tulevaisuuden keräämisen vieraillessasi tällä verkkosivustolla:

Poista Google Analytics käytöstä

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta löytyy osoitteesta  ehdot tai pöljyt. Huomaa, että tällä verkkosivustolla Google Analytics -koodia täydennetään nimellä "anonymizeIp", jotta varmistetaan IP-osoitteiden nimettömyys (ns. IP-peite).

Google Dynaaminen uudelleenmarkkinointi

Käytämme Google-dynaamista uudelleenmarkkinointia trivagojen mainostamiseen Internetissä, erityisesti Google Display -verkostossa. Dynaaminen uudelleenmarkkinointi näyttää sinulle mainoksia sen perusteella, mitä verkkosivustojemme osia olet katsellut asettamalla evästeen selaimeesi. Tämä eväste ei tunnista sinua millään tavalla eikä anna pääsyä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Evästettä käytetään osoittamaan muille verkkosivustoille, että "Tämä käyttäjä vieraili tietyllä sivulla, joten näytä heille kyseiseen sivuun liittyviä mainoksia". Google-dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin avulla voimme räätälöidä markkinointimme vastaamaan paremmin tarpeitasi ja näyttää vain sinulle sopivia mainoksia.

Jos et halua nähdä trivagon mainoksia, voit kieltäytyä Googlen evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen mainosasetukset. Lisätietoja on Googlen sivuilla Tietosuojalauseke.

Googlen DoubleClick

DoubleClick käyttää evästeitä aihepiiriin perustuvan mainonnan käyttöönottoon. Evästeet tunnistavat, mikä mainos on näytetty selaimessa ja oletko päässyt verkkosivustolle mainoksen kautta. Evästeet eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos et halua nähdä aihepiiriin perustuvia mainoksia, voit kieltäytyä Googlen evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen mainosasetukset. Lisätietoja on Googlen sivuilla Tietosuojalauseke.

FACEBOOK

Käytämme myös uudelleenkohdistustunnisteita ja mukautettua yleisöä, jonka tarjoaa yritys Facebook Inc. (1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304 USA, "Facebook").

Facebook mukautetut yleisöt

Aihepiiriin perustuvan verkkomainonnan yhteydessä käytämme tuotetta Facebook Custom Audiences. Tätä tarkoitusta varten käytötiedoistasi luodaan palautumaton ja ei-henkilökohtainen tarkistussumma (hash-arvo). Tämä hash-arvo voidaan siirtää Facebookiin analysointia ja markkinointia varten. Kerätyt tiedot sisältävät toimintasi trivago NV: n verkkosivuilla (esim. Selauskäyttäytyminen, vieraillut alisivut jne.). IP-osoitteesi siirretään myös ja sitä käytetään mainonnan maantieteelliseen valvontaan. Kerätyt tiedot siirretään vain salattuina Facebookiin ja ovat meille nimettömiä, mikä tarkoittaa, että yksittäisten käyttäjien henkilötiedot eivät ole meille näkyviä.

Lisätietoja Facebookin ja Custom Audience -palvelun tietosuojakäytännöstä  Facebookin tietosuojakäytäntö or Muokattu yleisö. Jos et halua tietojen hankkimista mukautetun yleisön kautta, voit poistaa mukautetun yleisön käytöstä tätä.

Facebook Exchange FBX

Kun vierailet verkkosivuillamme uudelleenmarkkinointitunnisteiden avulla, selaimesi ja Facebook-palvelimen välille luodaan suora yhteys. Facebook saa IP-osoitteellasi tiedot siitä, että olet käynyt verkkosivuillamme. Tämän avulla Facebook voi osoittaa vierailusi verkkosivustollemme käyttäjätilillesi. Näin saatuja tietoja voimme käyttää Facebook-mainosten näyttämiseen. Huomautamme, että meillä verkkosivuston tarjoajana ei ole tietoa lähetetyn tiedon sisällöstä ja sen Facebookin käytöstä.

Facebook-tulosseurantapikseli

Tämän työkalun avulla voimme seurata käyttäjien toimia, kun heidät ohjataan palveluntarjoajan verkkosivustolle napsauttamalla Facebook-mainosta. Voimme siis tallentaa Facebook-mainosten tehokkuuden tilastollisiin ja markkinatutkimuksiin. Kerätyt tiedot pysyvät nimettöminä. Tämä tarkoittaa, että emme näe yksittäisen käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja. Kerätyt tiedot kuitenkin tallentaa ja käsittelee Facebook. Ilmoitamme sinulle tästä asiasta tällä hetkellä antamiemme tietojen mukaan. Facebook pystyy yhdistämään tiedot Facebook-tiliisi ja käyttämään tietoja omiin mainontatarkoituksiinsa Facebookin tietosuojakäytännön mukaisesti: Facebookin tietosuojakäytäntö. Facebookin tulosseuranta antaa Facebookille ja sen kumppaneille myös mahdollisuuden näyttää mainoksia Facebookissa ja sen ulkopuolella. Lisäksi eväste tallennetaan tietokoneellesi näitä tarkoituksia varten.

  • Verkkosivua käyttämällä hyväksyt Facebook-pikselin integrointiin liittyvän tietojenkäsittelyn.
  • Napsauta tätä, jos haluat peruuttaa luvan: Mainosasetukset.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme Tilaustietoja, joita keräämme yleensä sivuston kautta tehtyjen tilausten suorittamiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi tilaustietoa käytetään

  • Kommunikointiin kanssasi
  • Varmistaaksemme tilausten laillisuus
  • Kun olet antanut meille luvan lähettää teille uutiskirjeitämme, lähetämme teile tietoa uusista tuotteistamme, alennuksistamme ja muuta markkinointiin liittyvää infoa.
  • Tarjoaa sinulle henkilökohtaisen kokemuksen
  • Käyttö analyyttisiin tarkoituksiin, mukaan lukien mainonta ja uudelleenkohdistaminen erilaisilla alustoilla, kuten Facebookissa ja Googlessa, mutta näihin rajoittumatta.

Käytämme apuna keräämämme laitetietoa, jotta voimme selvittää potentiaaliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantaa ja optimoida sivustoamme. Tästä esimerkkinä, tuottamalla analyysejä siitä, miten asiakkaamme selailevat ja toimivat sivustollamme ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme meitä käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi täältä: yksityisyys. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lopuksi voimme myös jakaa henkilötietosi noudattamaan sovellettavia lakeja ja määräyksiä, vastata pyyntöön, hakumääräykseen tai toiseen lailliseen pyyntöön saada tietoja tai muutoin suojata oikeuksiamme.

KÄYTTÖKOHTAINEN MAINOSTUS

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi kohdistettujen mainosten tai markkinointiviestinnän tarjoamiseen, joiden mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiativen (“NAI”) koulutussivulla osoitteessa Underssäätämällä verkkomainontaa.

Voit poistaa kohdennetun mainonnan käytöstä alla olevien linkkien avulla:

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa Digitaalisen mainonnan liitto.

LAITETIETOJEN JÄLJITTÄMINEN

Huomaa, että emme muuta sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.

OIKEUDET

Jos olet Euroopan asukas, sinulla on oikeus tietää, miten käytämme tietojasi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, otathan meihin yhteyttä.

Lisäksi jos asut Euroopassa, haluamme lisätä, että tietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolella lakien määräämissä puitteissa. Esimerkiksi tulevaisuudessa, kun leikkimattomme ovat tilattavissa Eurooppaan, niiden lähetys tapahtuu Yhdysvalloista käsin ja tuolloin annamme antamasi osoitetiedot kuljetusyritykselle tuotteen toimittamiseksi.

TILAUSTIETOJEN ARKISTOINTI

Kun teet tilauksen sivuston kautta, pidämme tilaustietojasi Suomen kirjanpitolain määräämän ajan.

MUUTOKSET

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa tietosuojakäytäntöämme, mikäli tilanteemme sitä vaatii. Nämä syyt voivat mm. olla operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.

TEKSTimarkkinointi ja ilmoitukset (tarvittaessa)

Antamalla puhelinnumerosi kassalle ja aloittamalla oston, hyväksyt, että voimme lähettää sinulle teksti-ilmoituksia (tilauksellesi, mukaan lukien hylätyt ostosmuistutukset) ja tekstimarkkinointitarjouksia. Tekstiviestintäviesti ei ylitä 15 kuukaudessa. Voit lopettaa uusien tekstiviestien tilauksen vastaamalla STOP. Viesti- ja tiedonsiirtonopeuksia voidaan soveltaa.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu]